• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Disney Julgranspynt - Snövit

Art nr: 7400
Handla denna produkt Disney samlarfigur Disney Julgranspynt - Snövit
pris 399 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Disney julgranspynt Snövit

Den klassiska och folkkära sagofiguren Snövit är en stor favorit för många. Därför kan det vara en riktig stämningshöjare att klä granen med denna fantastiska och legendariska karaktär.

Jim Shore har lyckats förmedla den speciella känslan och fångat Snövits godtrogna och renhjärtade personlighet som julpynt. Ta del av hans unika illustrationer som belyser både de fasliga upplevelserna Snövit blir utsatt för och den vänskap som växer fram mellan henne och de sju små dvärgarna.

En känslofull färgpalett

Med sin talang för detaljer och färgskalor har Jim Shore fångat Snövits läppar röda som rosor, hy vit som snö och hår svart som ebenholts. Det är en otroligt viktig detalj som även ger karaktären liv och trovärdighet. Snövits godhet lyser igenom figuren och lämnar en härlig och rofylld känsla.

Genom den handmålade designen visar denna talangfulla artist på den mörka och ljusa sidan av Snövits historia. Berättelsen har en väldigt dramatisk, sorgsen och mörk början. Dock vinner ändå till slut kärleken, glädjen och ljuset. På så sätt passar symboliken utmärkt till julen.

Förgyll din jul med vackra och unika julpynt med din favoritkaraktär Snövit. Du kan dessutom passa på att överraska en god vän eller dina barn med julpyntet som en omtänksam gåva. Du kan också samla på de små dvärgarna så att Snövit får sällskap i granen

 

Specifikation Snövit julgranspynt

Höjd 11 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7400

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter

Den här produkten är tillbehör till