Disney samlarfigur
Beauty rare

7496
1195 kr/st
Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Beauty rare

Vacker som solen i gryningen och godhjärtad som få har Törnrosa slagit sig ner i skogen under sin promenad. Hon letar i sin korg för att ge något till de små djuren. De är samlade runt den mossbeklädda stenen hon sitter på. Ugglan, ekorren och kaninen sträcker sig förväntansfullt mot henne för att få en godbit.

Hon är lycklig i skogen med de goda féerna. Helt omedveten om förbannelsen strosar hon även gärna barfota omkring som här. Med sitt blonda långa hår utsläppt, och dessutom klädd i enkla kläder, är det ingen som kan tro att hon är prinsessan Aurora.

Unikt konstnärskap, magisk design

Jim Shore är expert på att fånga de olika karaktärerna i Disneys filmer. Såsom att Törnrosas godhet lyser om henne och hur hon sprider glädje till alla runt omkring. Men han är lika skicklig på att ge liv åt miljön med de stora stenblocken och mjuka gröna mossan.

Här har du möjlighet att köpa ett samlarobjekt med Törnrosa i skogen av Jim Shore. När han målar sina figuriner har han ett unikt sätt att få dem levande. Så passa på att köpa Törnrosa i skogen med alla djur. Unna dig den till dig själv eller ge den till någon som älskar Disneys magi.

 

Specifikation

Mått:  Höjd ca 22 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7496

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner