• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Ankeborgarna handlar julgran

Art nr: 7410
Handla denna produkt Disney samlarfigur Ankeborgarna handlar julgran
pris 1695 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Ankeborgarna handlar julgran

Jul i Ankeborg och Musse, Mimmi, Långben och Kalle är ute och handlar julgran. Nu har du möjlighet att köpa detta handmålade samlarobjekt av Jim Shore. Här får du en miniatyr där han fångat hur julen verkligen är, både för oss och för Disneykaraktärerna. Långben strålar av barnslig glädje för att det är jul. Kalle däremot är sedvanligt lite sur för hur jobbigt det är att få plats med granen i bilen.

Tack vare sitt långa samarbete med Disney är Shore alltid lika träffsäker med att få fram känslan och det karaktäristiska i varje miniatyr. Här har han skapat en miniatyr som kommer ge dig en riktigt julig känsla. Framför allt kommer den röda flakbilen med julkrans och belysning, och inte minst de mysiga julinspirerade kläderna garanterat att få dig i rätt julstämning.

Former, färger och detaljer

Precis som i filmer om ankeborgarna är det färgerna, formerna och detaljerna som gör dem alla så levande. Något som Shore även ger dig i den här miniatyren med ankeborgarna. Så varför inte ge bort den till någon som älskar Musse och hans vänner? Med Musse i tomtedräkt, Mimmi med röd rosett och både Kalle och Långben mysigt klädda i vinterkläder kommer den dessutom alltid pryda sin plats under julen.

 

Specifikation Ankeborgarna handlar julgran

Mått:  Höjd ca 16 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7410

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Liknande produkter