Disney samlarfigur
Vännerna från Ankeborg

7415
1995 kr/st
Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Vännerna från Ankeborg

Hela gänget är med! I den här färgglada och handmålade figurinen hittar du alla våra klassiska barndomsfavoriter från Disneys huvudstad, Ankeborg.

Till att börja med har vi den godhjärtade och lite klumpige Janne Långben som står i centrum. Sedan, framför honom, hittar vi alla hans goda vänner.

Vi börjar med hunden Pluto, den ständige följeslagaren, med öronen rakt upp. Plutos husse är Musse men han hänger ofta med både Janne Långben och Kalle på deras äventyr. I mitten har vi det strävsamma kärleksparet Musse och Mimmi, tätt tillsammans som alltid. Sist men verkligen inte minst, allas vår vän, den otursförföljde men ack så älskade Kalle Anka.

Det här är en figurin som firar vänskapen. Kanske blir den en perfekt present till kompisgänget?

Hantverk i begränsad upplaga

Dessa hantverksmässigt tillverkade figuriner finns i en begränsad upplaga och är ett måste för dig som samlar på Jim Shores Disneykollektion! Varje figurin är skulpterad i polystone och därefter handmålad med stor detaljrikedom.

Jim Shore använder sig både av amerikansk folkloreteknik och europeisk allmogeteknik när han dekorerar sina figurer, vilket har gjort honom mycket populär världen över. Vännerna från Ankeborg är 23 centimeter hög och alla Jim Shores Disneyfiguriner är stämplade med "original Disney".

Här i denna figur hittar du hela det härliga gänget från Ankeborg samlade, Långben Musse, Mimmi, Pluto och Kalle. Hela det klassiska gänget, eller fab five som vissa kallar dem.

 

Specifikation Vännerna från Ankeborg

 

Höjd 23 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7415

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner