Disney samlarfigur
Askungens kompis musen Jack

7371
349 kr/st
LagervaraLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Musen Jack från Askungen

Den lilla musen Jack från Askungen finns nu som ett underbart litet samlarobjekt. Som en av alla de andra mössen är han Askungens vän. När Askungen inte får följa med på balen är han där direkt och styr upp arbetet med att sy balklänningen. Här har Jim Shore verkligen fångat Jacks positiva attityd där han står med tummen upp och ett brett leende.

Jack ser riktigt konstnärlig ut med sin rosaröda polotröja och en jacka i skarp orange. För att inte tala om hans söta små spetsiga tygskor och den röda baskern käckt på sned. Givetvis med svansen ringlande bakom sig. Med den karakteristiska träffsäkerhet som Jim Shore är känd för får du en figur som är otroligt söt med sina två stora vita tänder som visar hur glad han är när han lyckats hjälpa Askungen.

Handmålad och unik

Jim Shore är en legendar när det gäller unika och handmålade figuriner och miniatyrer. Askungens kompis musen Jack är inget undantag. Den är otroligt detaljerad och när du köper den här får du ett unikt samlarexemplar. Vare sig det är en present till dig själv eller om det är till någon som älskar Disney är det här den perfekta gåvan.

 

Specifikation Musen Jack

Mått:  Höjd ca 10,5 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7371

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner