• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Disney Julgranspynt - Blyger

Art nr: 7401
Handla denna produkt Disney samlarfigur Disney Julgranspynt - Blyger
pris 249 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Dvärgen Blyger - julgranspynt

Den lugnaste och mest tillbakadragna dvärgen av dem alla heter Blyger. Han känns kanske mest igen från det klipp som visas varje julafton där han övervinner sin blyghet och framför en sång för Snövit.

Jim Shore som är skaparen av dessa unika samlarfigurer har fångat Blygers tillbakadragna personlighet. Miniatyren håller i en mistel och håller tillbaka sitt skägg i en söt pose precis som Blyger skulle göra. Blyger har på sig allt annat än anonyma färger på sina kläder. Kläderna är mycket färgglada och har roliga mönster och detaljer. Förutom att han håller i en mistel finns juliga detaljer på hans mössa som är dekorerad med gröna blad och röda bär.

Säregna detaljer med unik design

Den typiska John Shore designen syns i denna miniatyr som verkligen uttrycker blyghet. Alla John Shore figurer är handmålade vilket bidrar till dess detaljrikedom och unika design. Eftersom de är handmålade så säljs de i en begränsad upplaga och därför ska du passa på att köpa din favoritfigur redan idag. På figuren finns ett snöre för att du ska kunna hänga den i granen. Den gör sig fin i granen som den är men du kan också passa på att köpa hem övriga sex dvärgar för hela setet.

 

Specifikation Blyger

Höjd 8 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7401

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter