• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Disney Julgranspynt - Butter

Art nr: 7404
Handla denna produkt Disney samlarfigur Disney Julgranspynt - Butter
pris 249 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Dvärgen Butter - julgranspynt

Dvärgen Butter är en känd figur från Disneys skildring av Snövit och de sju dvärgarna. Likt resten av dvärgarna, har även Butter fått sitt namn efter sin personlighet som lyfts fram i den här miniatyren, och som minst sagt ser tjurig ut. Förutom att dragen syns tydligt tack vare detaljrikedomen så består hans klädsel av färgglada färger likt de vi ser på film.

I den ena handen håller han i en grön säck med julklappar och med den andra håller han i en gren. Figuren sticker ut i mängden bland ditt övriga julpynt och passar bra att hänga i granen.

Välskapt samlarfigur

Den som står bakom designen är John Shore som verkligen har fallenheten för att framhäva figurernas personligheter med en detaljrikedom. Han lyckas förmedla Disneys magiska känsla i små figurer. Dessutom är de handmålade vilket gör dem till ännu mer unika.

Eftersom de är handmålade kommer de i en begränsad upplaga och är en samlarfigur. Figuren passar speciellt bra till någon som gillar de charmiga dragen i Butters personlighet, eller någon som älskar Snövit och Disney. Julgransprydnaden funkar fint för sig själv. Men det kan också vara roligt att införskaffa alla sju dvärgar och låta dem pryda din gran i jul.

 

Specifikation dvärgen Butter

Höjd 8 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7404

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter