• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Disney Julgranspynt - Trötter

Art nr: 7405
Handla denna produkt Disney samlarfigur Disney Julgranspynt - Trötter
pris 249 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Dvärgen Trötter - julgranspynt

Den mest sömniga figuren i Disneys värld är Trötter. Han utgör en sjundedel av de sju dvärgarna som finns i filmen och boken om Snövit. Trots att Disneyfilmen kom ut för 85 år sedan, och berättelsen är betydligt äldre än så, är Trötter fortfarande en av Disneys mest populära figurer. Kanske för att många kan relatera till honom och hans trötthet.

Figuren är framtagen av John Shore. Han lyckas väl med att förmedla Trötters mest karaktäristiska särdrag, vilket är att han är trött, och att han klär sig i färgglada kläder. Trötter håller dessutom i en kopp varm choklad och ett kakfat. Figuren har ett hänge som du använder för att hänga upp den i julgranen. Den gör sig fin på egen hand men passar också bra med de övriga dvärgarna.

Unik figur med fingertoppskänsla

Med bara en anblick på figuren kan du se att det är Trötter. Den är handmålad för att få fram de unika dragen som karaktären har och du kan verkligen känna dess trötthet. Miniatyren är en perfekt present till någon som delar Trötters personlighet eller tycker om Disney. Den säljs i en begränsad upplaga så passa på att köpa den medan den finns.

 

Specifikation Dvärgen Trötter

Höjd 8 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7405

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter