• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Disney Julgranspynt - Glader

Art nr: 7403
Handla denna produkt Disney samlarfigur Disney Julgranspynt - Glader
pris 249 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Dvärgen Glader - julgranspynt

På julen ska man vara glad och sprida glädje till nära och kära. Det finns en Disneyfigur som anammar detta mer än någon annan, och det är just Glader. Han är därför den perfekta figuren från Snövit och de sju dvärgarna för att pynta granen med. Alltid lika god och glad sprider detta julgranspynt lika mycket glädje som Glader gör i den klassiska Disneyfilmen.

Här står Glader, lika glad som vanligt och håller i en fin julkrans medan han sneglar uppåt med sitt stora leende. Sätter du den rätt i granen kan du få till så att han sneglar på julgransstjärnan, eller kanske på sina andra dvärgkompisar som du kompletterat med. Möjligheterna är många, men faktum kvarstår att Glader verkligen kommer lyfta glädjen i hemmet till jul.

Klassisk design av Jim Shore

Med julgransprydnaden Glader har Jim Shore än en gång lyckats. Hans handmålade och detaljrika design får figurerna att nästan vakna till liv. Tittar du på Glader känner du direkt hur han sprider glädje, och du kan nästan också höra hans glada och lyckliga stämma sjunga sin trudelutt från filmen. Häng honom i din egna gran, eller ge bort till någon annan som älskar Snövit och de sju dvärgarna.

 

Specifikation Glader julgranspynt

Höjd 8 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7403

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter