• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Disney Julgranspynt - Prosit

Art nr: 7402
Handla denna produkt Disney samlarfigur Disney Julgranspynt - Prosit
pris 249 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Dvärgen Prosit - julgranspynt

Har du alltid älskat Disneyfilmer, och speciellt Snövit, då har du nu chansen att köpa en specialutgåva av Prosit, en av de sju dvärgarna. Julgranspyntet är designat av Jim Shore som alltid sätter sin egen prägel på sina designer, med bland annat speciella färger. Visst är den lilla prydnaden lite rolig med fingret mot näsan. Julstjärnan han håller i handen gör dessutom att man förknippar prydnaden mer med julen.

Den nysande dvärgen kan bli en start på en samling av alla sju dvärgar. Det finns även fler figurer från Disneys värld du kan lägga till i samlingen. Denna roliga tolkning av karaktären gör julgransprydnaden speciell och kommer göra din julgran unik. Att ge bort dessa julgransprydnader kommer säkert också att uppskattas av mottagaren, kanske har du någon du känner som är tokig i Disney som du vill glädja.

Snövit och de sju dvärgarna

Historien om Snövit och de sju dvärgarna av bröderna Grimm känner många till. Drottningen, Snövits styvmor har en spegel som berättar vem som är vackrast. Då hon en dag får svaret "Snövit vackrast i landet är" blir hon avundsjuk på Snövits skönhet. Snövit flyr ut i skogen där hon träffar de sju dvärgarna som hon flyttar in till. Vi ska såklart inte heller glömma den stiliga prinsen Snövit träffar.

 

Specifikation Dvärgen Prosit

Höjd 8 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7402

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter