• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Disney Julgranspynt - Toker

Art nr: 7407
Handla denna produkt Disney samlarfigur Disney Julgranspynt - Toker
pris 249 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Disney Dvärgen Toker

Det är svårt att inte le när man får syn på Toker. Som den yngste av den sju dvärgarna är han en av de mest uppskattade karaktärerna från Disneys Snövit och de sju dvärgarna, och med sina glada upptåg är han kanske framförallt barnens favorit. Vad kan passa bättre för att sprida julglädje än detta söta julgranspynt med Toker?

Figuren fångar Tokers skojiga personlighet på pricken - med ett busigt leende har han norpat åt sig både en julgranskula och en stor polkagriskäpp. Den barnsliga glädje som Toker utstrålar över sina fynd fyller en med värme! Jultemat förstärks ytterligare av att Tokers vanliga luva är ersatt av en mysig, röd tomteluva. Denna handmålade juldekoration är imponerande detaljerad och signalerar tradition och lekfullhet samtidigt. Med Toker som julpynt kan du enkelt skapa ny jultradition som alla kommer att gilla!

Julstämning med Disney

Disneys härliga klassiker har en alldeles speciell plats i svenska julfirares hjärtan. Klockan tre på julafton är det dags för Disney och bland alla de kära klassikerna utmärker sig Snövit och de sju dvärgarna; en pärla från 1937 som dessutom är Disneys första långfilm i färgformat. Generationer av människor har älskat filmen, som dessutom tilltalar såväl gammal och ung. Nu kan du även förgylla julgranen med vackra samlarfigurer från Jim Shores eftertraktade Disney-produktioner.

 

Specifikation Dvärgen Toker

Höjd 8 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7407

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter