Disney samlarfigur
Snövit the one

7486
2495 kr/st
Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Snövit the one

En av de mest klassiska animerade filmerna från Disney är Snövit och de sju dvärgarna. Här har du nu möjlighet att köpa en underbar figurin, handmålad av Jim Shore. Han har sin vana trogen levererat ett vackert och detaljerat samlarobjekt med Snövit, de sju dvärgarna och dessutom drottningen, den elaka styvmodern.

Med sitt kolsvarta hår står Snövit i mitten och håller graciöst upp den karakteristiska gula kjolen, brett leende. Dvärgarna är alla samlade framför henne, med sina typiska ansiktsuttryck. Glader ler och Butter surar medan Trötter givetvis gäspar. Styvmodern tornar upp sig bakom Snövit, mörkklädd och ond. I händerna håller hon skrinet som jägaren ska lägga Snövits hjärta i när han dödat henne. Jim Shore använder skickligt detaljer för att få fram både det goda och onda som är så typiskt i alla Disneyfilmer.

Uttrycksfull Disneymagi

Jim Shore är expert på att fånga Disneys magi och även att få fram filmens känsla i sina figuriner. Karaktärerna blir levande och uttrycksfulla. Varje handmålat samlarobjekt är unikt så passa på och köp din alldeles egen figurin. Den passar dock precis lika bra att ge bort som present till någon som älskar Disney, och särskilt den underbara filmen med Snövit och de sju dvärgarna.

 

Specifikation Snövit the one

Mått:  Höjd ca 22 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7486

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner