Disney samlarfigur
Snövit

7373
349 kr/st
Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Disney Snövit sittande

För oss alla som älskar Disney är det ingen jul utan Snövit och de sju små dvärgarna. Jim Shore har här skapat en liten figurin med Snövit sittandes i gräset med ett leende på läpparna. Det är som att se scenen i filmen med hennes karakteristiska gula kjol och blå liv med puffärmar och hög krage. Hon är här lika slående vacker med sitt korpsvarta hår och elfenbensvita hud.

Jim Shore är inte bara träffsäker när det gäller färgval. Han är även otroligt skicklig att få fram känslan i varje figurin han handmålar. För visst kan du se hur glad Snövit är för att hon har träffat de sju små dvärgarna?

Karakteristisk och unik

Nu har du möjlighet att köpa ett samlarobjekt som är unikt och karakteristiskt för både Jim Shore och Disney. Tack vare ett mångårigt samarbete levererar han alltid figuriner där han fångar personligheten och känslan för både figuren och scenen i filmen.

Det är precis det du får när du köper Snövit sittandes i gräset. Så söker du en perfekt julklapp till någon som älskar Disney och Snövit är det här ett perfekt val. Passa även på att köpa de sju små dvärgarna och det blir en komplett gåva.

 

Specifikation Snövit

Mått: Höjd ca 8 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7373

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner