Disney samlarfigur
De sju dvärgarna på väg hem till snövit

7398
2295 kr/st
Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

De sju små dvärgarna från Snövit

Finns det någon mysigare Disneyfilm än Snövit och de sju dvärgarna? Nu finns detta vackra samlarobjekt, föreställande de sju dvärgarna som med sina hackor i högsta hugg vandrar på väg hem till Snövit. Här har du hela gänget på led, och Jim Shore har verkligen lyckats med att lyfta fram de olika dvärgarnas personligheter.

Längst fram ser du Kloker, som glatt leder gänget med sin lykta. Bakom honom går Butter, surt sneglande bak mot Glader som är lika glad och lycklig som vanligt. Näst i ledet kommer Trötter, som ser ut att somna när som helst. Blyger går försiktigt med sina röda kinder och blygsamma blick, samtidigt som Prosit försöker hålla in en nys bakom honom.

Sist men inte minst vandrar Toker, som med sina utstickande ögon och gröna trollkarlsdräkt alltid har något lurt på gång.

Handmålade detaljer som ger en unik känsla

Jim Shore är känd för sin otroliga detaljkänsla i sina Disneyfiguriner, och det här är inget undantag. Alla dvärgar är noggrant handmålade ner i minsta detalj för att verkligen lyfta fram filmkaraktärerna. Det går verkligen inte att missa vem som är vem, deras personligheter bokstavligt lyser fram. När du tittar på denna figurin känns det nästan som att du är inne i filmen och kan höra dvärgarnas promenadsång.

 

Specifikation de sju små dvärgarna

Höjd 20 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7398

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner