• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Puh och Nasse i paraply

Art nr: 7508
Handla denna produkt Disney samlarfigur Puh och Nasse i paraply
pris 899 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Nassse & Puh i paraply

Två mycket glada vänner är ute på äventyr. Här har Nalle Puh och Nasse hittat ett paraply som de använder som båt. En liten fisk kickar förvånat upp för att se vad som händer. Nu kan du köpa det här samlarobjektet skapat av Jim Shore. Du får en vacker liten figurin med en otrolig detaljrikedom. Allt från det ljusblå paraplyet till näckrosen i det turkosblå vattnet har Jim Shores unika design.

Nalle Puh och Nasse står med stora leenden i paraplyet där det guppar på vågorna. Precis som när många åker forsränning höjer Nalle Puh armarna i glädje. Jim Shore har sin vana trogen fångat vad som är karaktäristiskt med dessa Disneyfigurer, men givetvis satt sin egen konstnärliga touch på dem. Nalle Puhs röda tröja har fått mjuka folkloredetaljer. Även om Nasses tröja fortfarande är rosa dock med rutor här istället för ränder.

Med känsla och kärlek

Jim Shore är fantastisk på att få fram den känslan precis såsom Disney förmedlar den i sina filmer om den lilla björnen och hans vänner. Om du är förtjust i Nalle Puh och hans vän Nasse, missa då inte detta tillfälle att kunna köpa ett unikt handmålat samlarobjekt. Letar du efter en fin present till någon som älskar Disney är den här även en perfekt gåva.

 

Specifikation Nasse & Puh i paraply

Höjd 14 cm 

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7508

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Liknande produkter

Den här produkten är tillbehör till