• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Julornament - Tiger

Art nr: 7388
Handla denna produkt Disney samlarfigur Julornament - Tiger
pris 329 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Tiger Julornament Disney

Du minns säkert den glada, självsäkra, och studsande Tiger. Puhs vän som går in i alla situationer med en med positiv och optimistisk inställning. Trots att hans handlingar ibland leder till problem gör hans humor, obotliga studsande och livliga energi honom till en storfavorit i Nalle Puh serien.

Nu kan du förutom de andra vännerna i Sjumilaskogen köpa Tiger som julgransornament. I den här figuren är Tiger iklädd tomteluva och famnen full av julklappar är på väg för att dela ut julklappar till sina vänner.

Också den här gången har designern Jim Shore verkligen lyckats fånga Tigers personlighet. Figuren har dessutom ett lite busigt ansiktsuttryck och benen spretar livligt ut åt sidorna. Tiger studsar fram med alla julklappar och frågan är vad Nalle Puh, Nasse och Kanin kommer få.

Tidlös, handmålad design med en unik känsla

Jim Shore har återigen lyckats fånga det där magiska som bara Disneyfigurer kan utstråla. Hans design väcker alltid karaktärerna till liv och Tiger är inget undantag. Det här är en perfekt gåva till någon som älskar Tiger, men den passar så klart också i din egen gran. Detta ornament kommer helt klart att liva upp en julgran. Kanske kan Tiger till och med få dig och din familj att woppsi-doppsi, lopp-di-loppsi, alli-hoppsi-studsa runt julgranen!

 

Specifikation Tiger Julornament

Höjd 9 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7388

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Andra köpte också

Liknande produkter

Den här produkten är tillbehör till