• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Tiger som Christmaself

Art nr: 7383
Handla denna produkt Disney samlarfigur Tiger som Christmaself
pris 499 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Tiger i nalle Puh

Nu finns Nalle Puhs vän Tiger som ett härligt samlarobjekt, vilket är handmålat av Jim Shore. Här har Tiger klätt upp sig inför julen som en alv. Mitt i ett skutt och med armarna i luften visar han glatt upp sin gröna och röda dräkt för alla som vill se. Tiger har till och med satt på sig ett par gröna spetsiga alvskor för att fullborda sin julklädsel.

Om det är något Tiger gillar så är det att studsa och skutta, särskilt till jul. Något som Jim Shore med sin fingertoppskänsla även får fram. Tigers lite självcentrerade och självsäkra karaktär lyser dessutom igenom, något som Jim Shore skapar med en underbar mimik och kroppsspråk.

Färgglad detaljrikedom

I den här figurinen får du en Tiger i härliga färger och med fantastiska detaljer. Allt från fundamentet upp till luvan på Tigers huvud är fullt av detaljer som gör att du nästan också kan se Tiger ta sitt berömda skutt.

Du som gillar vännerna i Sjumilaskogen kan bara inte missa det här tillfället. Köp den till dig själv, eller ge bort den till någon som älskar Disneys filmer om Nalle Puhs vän Tiger. Du får inte bara ett unikt samlarobjekt, Tiger i sin alvdräkt kommer dessutom pryda sin plats bland juldekorationerna.

 

Specifikation Tiger

Höjd 12 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7383

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Den här produkten är tillbehör till