• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Nalle Puh

Art nr: 7377
Handla denna produkt Disney samlarfigur Nalle Puh
pris 459 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Nalle Puh- Disney samlarfigur

Den älskade björnen Nalle Puh finns här som samlarobjekt i artisten Jim Shores fina tolkning. Disneys Nalle Puh är omåttligt populär världen över och han och hans vänners äventyr har skildrats i otaliga böcker och filmer. Nalle Puh är en filosofisk och tänkande björn som samtidigt utstrålar bus och glädje. Han tar kärleksfullt hand om sina vänner, ibland är han lite godtrogen och han fullkomligen älskar honung. I denna söta miniatyr omfamnar han just en av sina älskade honungsburkar och passande nog inför jul bär han tomteluva och har prytt burken med en röd rosett.

Detaljrik och skicklig skaparglädje

Just glädjen och lekfullheten hos Nalle Puh återskapar Jim Shore perfekt i denna busiga figur. Med detaljrik och skicklig skaparglädje skildrar han den lilla björnen, vars vänliga, men likväl lite okynniga blick möter betraktaren. I denna speciella version är Puh klädd i söt tomteluva och honungsburken är dekorerad med en röd rosett. En perfekt julklapp eller gåva till såväl samlare som Nalle Puh-älskare i allmänhet. Jim Shores finstämda och samtidigt livfulla teknik ger liv åt samlarfigurerna på ett sätt som faller de flesta i smaken. Med en oklanderlig känsla för detaljer ger han liv åt de karaktärer han tar sig an och förmedlar här vidare värmen och lekfullheten hos den kloka och honungsälskande Nalle Puh.

 

Specifikation Nalle Puh

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7377

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Liknande produkter

Den här produkten är tillbehör till