Disney samlarfigur
Puh och Nasse med hjärtan

7509
899 kr/st
Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Nalle Puh & Nasse med hjärtan firar valentines day

Kolla in denna otroligt vackra skapelse från Jim Shore av Puh och Nasse. En varm, färgglad och detaljrik miniatyr från Nasses och Puh's värld i Sjumiljaskogen. Denna fina miniatyr från Disney's värld finns nu som samlarobjekt.

I denna miniatyr har Jim Shore fångat den vackra kärlek mellan Nasse och hans bästa vän Puh. Med sina rosa hjärtan på rad, varma röda, rosa färger och framför allt sin detaljrikedom som ger Jim Shore's verk dess karaktär.

Underbara Disney äventyr

Den karaktäristiska stilen från Jim Shore lyser starkt här på samma sätt som i alla hans tidigare verk. Vidare ser man den sprudlande glädjen mellan två fantastiska vänner i från Disney's underbara värld. Nasses och Puh's ömsesidiga vänskap symboliseras här med de fina rosa hjärtana och glädjen på deras läppar.

Handmålad miniatyr i unik stil

Miniatyren som är handmålad i den typiska Jim Shore stilen och är det självklara valet för alla Disney älskare och följare av Nasse och hans vän Puh. Dessutom är denna miniatyr den perfekta gåvan till de som både skrattat, gråtit och myst till dessa otroliga karaktärers äventyr. Kort sagt, missa inte chansen att köpa denna unika, handmålade miniatyr. Det självklara samlarobjektet för symboliken mellan vänner.

 

Specifikation Nalle Puh & Nasse med hjärtan firar alla hjärtans dag

Höjd 14 cm 

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7509

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner