• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Stampe

Art nr: 7511
Handla denna produkt Disney samlarfigur Stampe
pris 299 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Stampe

Den lilla söta kaninungen Stampe, Bambis vän, finns nu tillgängligt som samlarobjekt. Här sitter han rund och god med öronen hängande lite bakåt. Hans bruna ögon tindrar när han ler så glatt med sin enda tand i munnen. Det är som han bara väntar på att få stampa med sin vänstra fot när inte Bambi lär sig de rätta orden. Eller kanske väntar han bara på att få åka kana på isen med Bambi?

Jim Shore har i många år samarbetat med Disney och avbildar deras tecknade karaktärer i figuriner. Han är expert på att med färg, form och detaljer göra dem livfulla och uttrycksfulla. Stampe är inget undantag. Hans folkloredesign är dessutom Jim Shores signatur när det gäller de samlarobjekt han handmålar.

Disneys magi i en figurin

För alla som älskar den magi som Disney levererar i sin film med Bambi är det här samlarobjektet med Stampe ett måste. Jim Shore har inte bara fångat hans söta ansikte, han har även fångat hans mjuka och glada personlighet. Så om du älskar den lilla kaninungen från filmen om Bambi, passa på och köp den här underbara lilla figurinen. Det är även en fin present till någon du tycker om och vill ge något speciellt.

 

Specifikation Stampe

Höjd 8 cm 

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7511

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Andra köpte också