• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Figaro med julklapp

Art nr: 8291
Handla denna produkt Disney samlarfigur Figaro med julklapp
pris 449 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Figaro med julklapp Disney 

Den lilla fräna katten Figaro har levt ett aktivt liv. Han är Mimmis lilla huskatt, även om han faktiskt hade ett hem hos Pinocchios skapare, dockmakaren Geppetto, från början. Men han flyttade sedan hem till Mimmi och är där precis så bortskämd och söt som du ser honom här. Jim Shore har gett Figaros svarta och vita fluffiga päls vackra folkloredetaljer, något som Figaro verkar mycket nöjd med.

Det är dock inte alltid han sitter och ler så här gulligt. Han har även temperament och kan tuffa till sig, särskilt när det gäller Pluto. Men mestadels njuter han bara av att stå i Mimmis centrum, precis som den katt han är.

Inte så vanlig men lika unik

Det är inte ofta vi får möta Figaro i Disneys filmer, så här har du ett perfekt tillfälle att få träffa honom oftare. Jim Shores skicklighet att avbilda alla olika Disneyfigurer är unik. När du köper Figaro får du honom sittandes på rumpan med den lilla kattungesvansen rakt upp. Och han är helt bedårande. Figurinen med Figaro är även en perfekt present till någon som älskar Disney och alla i Ankeborg. Och vem skulle säga nej till en så här söt liten kattunge?

 

Specifikation Figaro

Höjd 9 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    8291

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner