• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Marie

Art nr: 7566
Handla denna produkt Disney samlarfigur Marie
pris 299 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Marie

Söt som socker sitter lilla kattungen Marie på en mjuk rosa och blå kudde med eleganta tofsar. Här har Jim Shore skapat ett samlarobjekt som föreställer den lilla vita kattungen från Aristocats. Marie har precis som sin mamma Duchesse vit fluffig angorapäls. Men Marie är inte bara lik sin mamma, hon gör även allt för att härma sin mammas elegans.

I allt från hur hon sitter på kudden till de rosa rosetterna hon försöker hon vara en lady. Och hon är dessutom helt bedårande. Men hon är tuffare än hon se ut. Med en busig blick kikar hon över axeln för att se om bröderna Toulouse och Berloiz är där. Trots allt är hon bara en kattunge och måste få busa lite emellanåt.

Träffsäkert, konstnärligt och unikt

Nu har du möjlighet att köpa den är söta figurinen med Marie. Jim Shore har med sin speciella konstnärliga stil även satt sin signatur på den med sina detaljer i folkloredesign. För alla som älskar Aristocats och de härliga katterna är det här samlarobjektet ett måste. Köp den gärna som present till någon som älskar Disney och alla deras underbara karaktärer. Den passar precis lika bra som födelsedagspresent som julklapp. Särskilt till någon som gillar katter, och speciellt katter det svänger om.

 

Specifikation Marie

Höjd 8 cm 

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7566

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner