• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Stampe med julkrans

Art nr: 7617
Handla denna produkt Disney samlarfigur Stampe med julkrans
pris 499 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Stampe med julkrans

Inspireras av en ljuvlig figur av Disney såsom kaninen Stampe. Här sitter han på en bädd av granris och mistel och har fått en grön julkrans runt halsen. Kanske har kransen hamnat där genom något av kaninens alla upptåg. Vi känner ju honom som den lilla busunge han är - alltid full av hyss men med ett hjärta av guld. Namnet Stampe har han fått då han brukar stampa med foten i marken när han blir upphetsad. Kaninungen är en av hjortkalven Bambis allra bästa vänner och tillsammans tar de sig an farorna som lurar i den stora skogen.

Oemotståndligt söt figurin

Det här är ett samlarobjekt av högsta klass där Jim Shore återigen lyckats förmedla den sanna Disneykänslan. Vi kan njuta av ett omsorgsfullt handmålat exemplar som exempelvis visar sig i att vår gulliga figurin Stampe är sig på pricken lik från filmerna om Bambi. Pälsen är vackert grå och på rumpan ståtar en ullig, vit svans. Stampe är som alltid glad och ler stort med sin stora, vita tand mitt fram. De bruna, glittrande ögonen tittar nyfiket in i dina.

Nu har du chansen att beställa ett riktigt fint prydnadsföremål att förgylla ditt hem med. Kanske har du redan flera av Disneys trevliga figurer därhemma och då platsar vår bedårande kanin perfekt i din samling.

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7617

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör