• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Askungens medhjälpare

Art nr: 7369
Handla denna produkt Disney samlarfigur Askungens medhjälpare
pris 499 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Disney Samlarfigur Askungens medhjälpare

Vi har alla sjungit med när Askungens medhjälpare tar fram tråd och nål, för att sy den underbara klänning som Askungen behöver för att kunna gå på balen på slottet. Här kan du nu köpa en underbar liten miniatyrfigur som föreställer den härliga musen som trär tråden med hjälp av hela armen. Denna lilla musen i askungen som hjälper till med klänningen är en av de sötaste Disneyfigurerna. Man kan nästan höra henne sjunga och gnola sin lilla visa när man ser denna figur....

Miniatyren är precis lika söt och fångande som du upplever när du ser filmen om Askungen. Nålen är redo, tråden är där, nästan lika tjock som musens arm. Jim Shore, som har jobbat med Disney i många år, har fångat känslan perfekt. Hans sinne för detaljrikedom och underbara färger är det du får när du köper denna figurin.

 

Fingertoppskänsla som ger dig det unika

För vad är en bal på slottet, jo alldeles underbar eller hur? Det är också den känslan Shore ger dig när du ser den här unika miniatyren av Askungens medhjälpare. Helt i Disneys anda, så som bara Jim Shore kan leverera. Han fångar det speciella som Disney står för och med den känslan för han över på miniatyrerna han handmålar. Så varför inte ge bort miniatyren som gåva till någon som älskar Askungen? Särskilt en som dessutom gestaltar stunden när klänningen blir sydd av Askungens alla medhjälpare.

Nu kan du köpa dig en egen liten Disneyfigur från Askungen att ha hemma i bokhyllan

 

Specifikation Askungens medhjälpare

Mått:  Höjd ca 10 cm

Material: Polystone

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7369

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter

Den här produkten är tillbehör till