• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Musen Gus från Askungen

Art nr: 7370
Handla denna produkt Disney samlarfigur Musen Gus från Askungen
pris 349 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Musen Gus från Askungen

En av de mest ikoniska karaktärerna från den klassiska filmen Askungen är musen Gus. Han är oundvikligen en av de sötaste Disney-figurerna, särskilt med hans putande mage, glittrande ögon och tafatta stil.

Ingen av oss glömmer väl när han först träffar Askungen, Jack och de andra och tror att han heter Gus-Gus i början av filmen. Eller när alla hurrar för när Askungen ska på bal då Gus säger "öh - öh - ha den äran" och kompisen Jack kallar honom för dumsnut.

Just nu kan du beställa din alldeles egen Gus från Disney Traditions Serien. Som figur har musen Gus på sig sin söta lilla outfit från filmen med sin gröna mössa och gula T-shirt, och han är redo att charma sig hela vägen till ditt hjärta.

Unik och handmålad

Gus är vackert målad för hand, från sin söta outfit och putande mage till piedestalen han står på. Dessutom kommer figuren med en unik Original Disney-stämpel, så du vet att den är en äkta Jim Shore-design.

Kort sagt, Gus är ett måste för alla Disney-fans och samlare därute. Figuren är också en fantastisk present till födelsedagar eller andra speciella tillfällen och kommer i en fin presentlåda. Därför bör du inte missa den här chansen att få musen Gus till din figursamling redan idag.

Nu kan du köpa dig en egen liten Disneyfigur Gus från Askungen att ha hemma i bokhyllan

 

Specifikation Musen Gus

Mått:  Höjd ca 10 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7370

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Andra köpte också

Den här produkten är tillbehör till