• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Piff och Puff

Art nr: 7623
Handla denna produkt Disney samlarfigur Piff och Puff
pris 899 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Piff och Puff

Ingen kan väl ha missat när Piff och Puff följer med hem till Kalle Anka på Julafton då de råkar sitta i granen Kalle just huggit ner. De små gynnarna lurar Pluto och orsakar fullständigt kaos i Kalles julpyntade hem, till Plutos stora förtret. Vilken härlig figurin med Piff och Puff som dansar i armkrok och ser så glada och goa ut.

Det här är ett samlarobjekt av Jim Shore som kan bli ditt när du vill pynta med något riktigt speciellt och skapa magi åt ditt hem. De stilfullt handmålade små jordekorrarna syns nästan levande med sin vackert dekorerade bruna päls, dansande på en gren med de obligatoriska ekollonen. En exklusiv figurin ur Disneys förtrollade värld som får vilket barnaöga som helst att tindra.

Så ser du skillnad på ekorrarna

Det är lätt att tro att de små jordekorrarna ser likadana ut, men så är inte fallet. Faktum är att Piff har svart nos och är lite smartare än Puff, som har brun nos. Tittar du noga ser du också att Puff har en liten hårtofs i pannan, vilket Piff saknar. I vårt charmiga prydnadsföremål är alla detaljer nogsamt handmålade och inget har lämnats åt slumpen. Beställ vår lilla Disney figur med Piff och Puff till dig själv eller kanske till någon du tycker om.

Mått: Höjd 12 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7623

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Liknande produkter