• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Jack & Gus från Askungen i tekopp

Art nr: 7399
Handla denna produkt Disney samlarfigur Jack & Gus från Askungen i tekopp
pris 699 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Mössen Jack och Gus - Disney

Här har du de söta små mössen Jack och Gus från Disneys magiska film om Askungen, sittande i en vackert dekorerad tekopp. Mössen gör de allt de kan för att uppfylla Askungens dröm om att få gå på balen. De hjälper henne med allehanda bestyr såsom att sy om hennes trista balklänning till en fantastisk kreation värd en prinsessa.

När Askungen blir inlåst i tornet måste mössen hitta ett sätt att frita henne. Hur ska de lyckas, de är ju trots allt bara två små möss. I den här underbara Disneyfiguren gömmer sig spelevinkarna Jack och Gus i en tekopp, just när de är i full färd att stjäla dörrnyckeln från elaka styvmodern. De lyckas, och efter att de släpat den tunga nyckeln uppför alla trappstegen kan de släppa ut den överlyckliga och väldigt tacksamma Askungen.

Unikt kvalitetshantverk

Här har du möjligheten att beställa ytterligare en av Jim Shores vackra Disneyfigurer från Askungesagan. Den är tillverkad i hållbart material och kommer kunna skänka glädje år efter år. Barn som vuxna kan med tindrande ögon njuta av den fantastiska detaljrikedomen och glädjas åt de handmålade figurerna från Disneysagorna. Köp till dig själv eller ge bort som en trevlig present till någon du vill visa din uppskattning.

 

Specifikation Jack och Gus

Mått:  Höjd ca 10 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7399

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Andra köpte också

Den här produkten är tillbehör till