• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Benjamin Syrsa

Art nr: 7375
Handla denna produkt Disney samlarfigur Benjamin Syrsa
pris 249 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Benjamin Syrsa - Disney samlarfigur

Denna lilla underbara Disneyfigur föreställande Benjamin Syrsa finns nu tillgänglig som en miniatyr. En miniatyr handmålad av konstnären Jim Shore. Precis som vi är vana att se Benjamin Syrsa på julafton sitter han även här glad och varmhjärtad.

Dock inte vid ett ljus den här gången, utan här har Shore placerat honom på en liten tändsticksask med ett rött litet paraply i handen. Precis redo att bege sig någonstans, kanske för att berätta mer om Musse och hans vänner, eller för att presentera Lady och Lufsen.

Milda färger, mjuka former

Jim Shore har gestaltat honom precis som vi är vana att se den lilla syrsan, propert klädd i väst, smokingjacka och hög hatt. Den här miniatyren är ett unikt samlarobjekt där Shore med sin stora erfarenhet lyckats fånga Benjamin Syrsas personlighet. Alltid välkomnande, med ett stort varmt leende och redo att dela ännu en historia med dig.

Även om Shore ger dig en Benjamin med röd väst, blå hatt och svart jacka är de milda. Precis som i Disneys filmer. Benjamin Syrsa har dessutom de karakteristiska mjuka formerna med runda stora skor och knubbiga små händer. Köp miniatyren som present till någon som älskar Disney och att se och höra Benjamin Syrsa på julafton.

 

Specifikationer Benjamin Syrsa:

Mått: Höjd 6 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7375

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter