Disney samlarfigur
Askungens vagn

7423
3299 kr/st
Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Askungens vagn

De flesta av oss har med förtjusning sett på TV när Askungen äntligen ska få åka till balen på slottet. Här sitter hon i en stor pumpa som förvandlats till en utsmyckad vagn i ljuvlig havsgrön färg och rosa inredning. Hela vagnen är dekorerad med sirliga blad- och gulddetaljer som gör den mycket vacker att se på.

Figurinen visar när Askungen sitter och väntar på att de förtrollade mössen ska föra henne till den storslagna balen på slottet. Du kan riktigt se hur förväntansfull hon är inför att få delta i denna underbara händelse, och som så många andra flickor i den åldern längtar hon efter att möta sin drömprins.

Handmålat konstverk i finaste kvalitet

Jim Shore har fullständiga rättigheter från Disney. Han handmålar också alla figurerna så de finns bara i begränsad upplaga vilket gör dem till eftertraktade samlarobjekt. Den höga kvaliteten gör också att du kan ha glädje av dem under lång tid. De kan till och med gå i arv till barn och barnbarn.

Tack vara att de är handmålade med stor precision så framstår alla detaljer på ett ypperligt sätt och du kan nog aldrig se dig mätt på dem. Endast det bästa är gott nog när du väljer en samlarfigur från Disneys förtrollade värld.

 

Specifikation Askungens vagn

Mått:  Mått 29x42 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7423

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner