• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Ior

Art nr: 7378
Handla denna produkt Disney samlarfigur Ior
pris 679 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Ior - Disney samlarfigur

Med en träffsäkerhet utan dess like har Jim Shore fångat åsnan Iors ständigt pessimistiska sinnesstämning i denna samlarminiatyr. Inte ens den färgglada ballongen i rosa toner lyckas muntra upp honom. Men det är dock inte många saker som får Nalle Puhs åsnevän att känna sig glad och lycklig.

Han ser hellre glaset halvtomt än halvfullt och ojar sig gärna över varenda liten sak som kan gå fel. Här får du verkligen en Ior med sina ledsna ögon och hängande skuldror, precis som han alltid är i filmerna om Nalle Puh och hans vänner.

Detaljerat och igenkännande

Jim Shore har med sin känsla för de tecknade figurerna hittat de karakteristiska detaljerna som kännetecknar Ior. I denna miniatyr får du en Ior med stygnen vid magen och på benen som gör honom till det mjuka gosedjur han är. Även den lilla svansen med rosa rosett sitter där den ska, fäst med en knapp. Givetvis hänger mungiporna nedåt som vanligt, ballongen i munnen till trots.

För dig som gillar Nalle Puh och särskilt Ior kan här köpa en miniatyr som verkligen lockar till att klappa den lilla åsnan för att muntra upp honom. Jim Shore har återigen skapat den perfekta gåvan för alla som älskar pessimisten Ior.

 

Specifikation Ior

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7378

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Andra köpte också

Liknande produkter

Den här produkten är tillbehör till