• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Julornament - Puh

Art nr: 7389
Handla denna produkt Disney samlarfigur Julornament - Puh
pris 329 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Nalle Puh Julgranspynt

Huvudkaraktärerna Nalle Puh och Nasse från A.A. Milnes älskade saga finns nu som samlarfigurer. Jim Shore är en legend inom presentindustrin. Här har han återigen lyckats skapa färgstarka och noggrant handmålade figurer och den här gången är de iklädda både tomteluva och varma halsdukar.

Jim Shores Disney-figurer blir dessutom bara tillverkade i liten upplaga och finns bara tillgängliga under en begränsad tid, vilket gör det här till ett genuint Disney-hantverk med originalstämplar från Disney. Missa därför inte en unik möjlighet att glädja dig själv eller någon du håller kär genom en omtyckt present.

Julfirande i Sjumilaskogen

Framförallt fångar de handmålade figurerna de personligheter som Nalle Puh och Nasse besitter. De utstrålar kärlek och värme och förmedlar samma härliga känslor du får när du läser böckerna eller ser på filmerna. Här håller Nalle Puh om sin glada kompis Nasse medan de tillsammans tar dansande steg mot nya äventyr i Sjumilaskogen.

Dessutom får du uppleva Shores öga för detaljer i alla de figurer han målar. Han har ett unikt och tydligt fokus på färg, motiv och de mönster som präglar både Nalle Puh och Nasse. Självklart är till exempel honungskrukan med för att återskapa den klassiska och populära bilden av Nalle Puh vi alla känner igen.

 

Specifikation Nalle Puh Julornament

Höjd 9 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7389

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Andra köpte också

Liknande produkter

Den här produkten är tillbehör till