Disney samlarfigur
Askungen

7422
949 kr/st
Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Askungen

Känn stämningen när Askungen niger och tackar ja till dansen med den stiliga prinsen. Mot alla odds kommer hon iväg på balen som hennes elaka styvmor och styvsystrar försökte hindra henne från. Dessutom är hon vacker som en dag i en helt underbar ljusblå balklänning, sydd av alla hennes små hjälpande möss. Även de välkända glasskorna tittar fram precis nedanför fållen.

Den här figurinen är handmålad av Jim Shore och tar dig tillbaka in i filmen för att uppleva detta magiska ögonblick. Som vi också alla vet, spelar glasskorna en stor roll för att prinsen ska kunna hitta sin blivande gemål.

Skimrande färger med detaljer som lyfter

Jim Shore är känd för sina härliga färger och även den detaljrikedom som är karaktäristisk i alla Disneys filmer. Askungen är inget undantag. Här får du en figurin med allt från rutmönstret på golvet i balsalen, till det svarta sammetsbandet runt Askungens hals. Det här är en figurin du bara inte får missa om du älskar den här klassiska sagan med lyckligt slut. Unna dig ett mästerverk till dig själv eller köp den som en gåva till någon annan.

 

Specifikation Askungen

Mått:  Höjd ca 18 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7422

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner