• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Ru och Känguru

Art nr: 7506
Handla denna produkt Disney samlarfigur Ru och Känguru
pris 849 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Ru & Känguru

De kända figurerna Ru och Känguru från Nalle Puhs magiska värld finns nu i ny form skapade av konstnären Jim Shore. Denna figur med sina fina färger och dekorationer är unika av sitt slag. Känguru med sin brunröda päls och dekorerad med fina blommor. Ru i samma färg men med en blå tröja till och blå dekorationer. Kärleksfullt ger Ru en färggrann blombukett åt sin mor Känguru. Båda figurerna står på en blomstrande grön gräsmatta som ger en extra känsla av en härlig sommardag. Samlarobjektet av Ru och Känguru passar perfekt till dig som redan har liknande figurer av Jim Shore. Eftersom figuren är fin som den är passar den även ensam som prydnad.

Nalle Puh

Ru och Känguru är med i historien om Nalle Puh, som är skriven av A.A. Milnes. Den första utgåvan kom ut redan 1926. Det är alltså snart dags för 100 års jubileum för Nalle Puh och hans vänner. Historien finns även i en Walt Disney tolkning, efter att rättigheterna köptes upp av företaget. Känguru som alltså är mor till Ru får ofta förmana pojken om vardagliga saker, som att gå och lägga sig i tid. Pojken är en nyfiken och älskvärd karaktär. De är bosatta i Sjumilaskogen, där även I-or, Nasse, Uggla, Kanin, Tiger och Nalle Puh bor.

 

Specifikation Ru & Känguru

Höjd 15 cm 

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7506

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Liknande produkter

Den här produkten är tillbehör till