Disney samlarfigur
Nalle Puhbjörn

7505
399 kr/st
Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Nalle Puh

Huvudpersonen i A.A. Milnes klassiska sagor om djuren i Sjumilaskogen finns nu som en bedårande samlarfigur. Med sitt kramgoa uttryck och varma leende kan denna figur inte sprida något annat än glädje till vem den än tillhör.

I denna gestaltning står Nalle Puh på en bas av vackra blommor och blad tillsammans med en blå bakgrund. Nalle Puh själv är iklädd i sin klassiska utstyrsel bestående av en kort röd tröja. Den är dock dekorerad med ett unikt mönster. Figuren har även blivit målad med ett vackert mönster i den typiska honungsgula färgen. Den här figurinen blir den absolut perfekta presenten till Nalle Puh-älskaren. Med denna figur kommer du garanterat känna av Nalle Puhs glada energi i ditt hem!

Handmålad design med starka uttryck

Designern till denna förtjusande kreation är Jim Shore som med sin unika talang lyckas fånga lekfullheten och värmen hos Nalle Puh. Med sin begåvning och sitt öga för detaljer skapar Shore en perfekt gestaltning av den klassiska favoritbjörnen.

Han använder starka och vackra färger i kombination med en enorm detaljrikedom vilket gör hans verk till något alldeles extra. Dessutom kommer den handmålade figuren i en vacker låda som förstärker upplevelsen av exklusivitet ännu mer. När du köper en av Shores designs kommer du känna magin.

 

Specifikation Nalle Puh

Höjd 12 cm 

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7505

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner