• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Nalle Puh med vänner i träd

Art nr: 7503
Handla denna produkt Disney samlarfigur Nalle Puh med vänner i träd
pris 759 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Nalle Puh med vänner i träd

Nu har du chansen att köpa detta samlarobjekt med Nalle Puh med vänner i träd, handmålat av legendaren Jim Shore. När Nalle Puh är sugen på honung tar han hjälp av alla vännerna för att nå den högt upp i trädet. De gör sitt bästa så att Nalle Puh kan samla så mycket honung som möjligt där han kryper på trädgrenen. Stackars Ior har både Tiger och Nasse på ryggen som tar emot krukor med honung från Nalle Puh. Han står med hängande öron och ser dessutom precis lika olycklig ut som vanligt.

Tiger balanserar på en fot och klänger sig fast i grenen för att inte tappa krukan han har under armen. Nasse sträcker sig så mycket han kan för att försöka nå krukan Tiger har under armen. Däremot är det inte alltid lätt att nå, minst i gänget som han är.

Unik design, välkända färger

Jim Shore är fantastisk på att välja rätt färger, och även detaljer, för att gestalta Disneys figurer. Det gör han här med, vare sig det handlar om Nasses rosa randiga body, Nalle Puhs ljusbruna kropp och röda tröja eller Iors lila päls. Missa inte att köpa denna, som garanterat kommer bli den bästa gåvan till någon som älskar Nalle Puh och hans vänner.

 

Specifikation Nalle Puh och vänner i träd

mått: 25 cm 

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7503

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Liknande produkter

Den här produkten är tillbehör till