Disney samlarfigur
Alladin - Apu med lampan

7634
695 kr/st
Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Aladdin - Apu med lampan

Apan Apu, Aladdins lilla vän, kan bara inte låta bli att sno saker. Men ibland är det tur. Här i denna figurin har Apu precis lyckats fånga upp den ur Jefers ficka innan han och Aladdin blir nedslängda i grottan. Lika finurlig som han är söt med sin stora bruna lugg och sin röda och lila fez tittar han storögt på lampan. Kanske ska han ändå prova att gnida lite?

Det är säkert lockande för den här lilla kleptomanen. Den blå anden skymtar förbi i ett blålila moln på sidan av den guldskimrande lampan. Han bara väntar på att få komma ur den och uppfylla önskningar. Men det är nog tur Aladdin tog lampan för vem vet vilka tokiga önskningar Apu hade gjort.

Symboliska färger precis som i filmen

Varenda färg har en symbolik i Aladdin och även i denna figurin. Det röda för det onda, för inte kan vi säga att stjäla saker är särskilt godhjärtat, även om det här var tur att Apu gjorde det. Det blå står för det goda och så klart är anden blå. Vill även du känna anden i lampans magi och kanske se en flygande matta komma förbi? Köp då detta fantastiska samlarobjekt med Apu, en liten söt figur som blir ett härligt prydnadsföremål.

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7634

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner