Disney samlarfigur
Musse & Mimmi bröllopsfigur

7491
699 kr/st
Bara 2 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Musse & Mimmi bröllopsfigur

Det finns nog inte några mer klassiska Disneyfigurer än Musse och Mimmi pigg. De har varit med i både filmer och serier. Med deras stora svarta öron, söta ögon och pipiga röster fångar de alla våras hjärtan.

Nu finns Mimmi och Musse Pigg att köpa i miniatyrformat som bröllopsfigur. De söta små mössen står på en platå, och Musse håller Mimmi i famnen. Mimmi har en vacker vit bröllopsklänning på sig med fina detaljer, samtidigt som hon håller i en bukett. Här har Jim Shore definitivt skapat ett vackert bröllopspar i form av små möss. De passar väldigt bra att ge bort som present också.

Handmålade figurer

Jim Shore är ett geni när det kommer till att fånga den klassiska Disneykänslan i sina figurer. Han skapar figurerna helt själv och alla detaljer du ser ligger det mycket tanke bakom. Även ögonen på just den här figuren strålar av kärlek och värme till varandra, de ser riktigt kära ut.

Har du också en kärlek för Disneyfigurer bör du kolla vidare på vad Shore skapar, du kommer inte att bli besviken. Just den här figuren finns endast i begränsad upplaga och kommer därför inte att säljas under lång tid. Missa därför inte denna vackra miniatyrfigurin.

 

Specifikation Musse och Mimmi bröllopsfigur

Mått:  Höjd ca 15 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7491

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner