Julgranspynt - Grinchen med kakor

7585
349 kr/st
LagervaraLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Får det lov att vara kakor och varm choklad serverat av självaste Grinchen? Iklädd ett rutigt förkläde står Grinchen redo med fat och mugg i högsta hugg. På huvudet bär han en röd tomteluva och på läpparna ett stort leende. Därför går det inte att gå miste om den värme han utstrålar och förmedlar i den här figuren.

Den fina och vackert handmålade figuren är skapad av artisten Jim Shore som har livslång erfarenhet av att få folkkära karaktärer att komma till liv. Dessutom är Grinchen-figuren ett samlarobjekt och passar därför perfekt för dig som älskar honom som karaktär.

Värmande och livfull figur

Med pricksäkra och färgrika detaljer lyckas Jim Shore väcka liv i Grinchen och hans fluffiga päls. Det är nog ingen som missat att Grinchen är en karaktär som är förknippad med julen. Därför borde alla som har möjligheten att införskaffa den här fina och unika figuren göra det. Antingen till dig själv eller som en gåva till någon i din närhet.

Varför inte själv unna dig kakor och något varmt att dricka, samtidigt som du julpyntar hemma och hänger upp denna fina Grinchen-figur i granen? Missa inte chansen att lägga vantarna på den här Grinchen-figuren till din samling.

Produktinformation

SKU:

7585

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner