• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Kalle anka med Piff & Puff

Art nr: 7448
Handla denna produkt Disney samlarfigur Kalle anka med Piff & Puff
pris 669 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

De små jordekorrarna Piff och Puff vet sannerligen om hur de ska reta upp Kalle Anka. Vi vet ju alla också hur kort stubin han har. Här har Jim Shore skapat ett samlarobjekt som verkligen fångar Kalles och ekorrarnas relation. Medan Piff sitter stadigt placerad på Kalles sjömanshatt så står Puff på stubben och retsamt räcker ut tungan. Och Kalle? Med händerna i sidorna stirrar han givetvis ilsket på Puff.

Den här lilla handmålade figurinen kan även få vem som helst att dra på smilbanden. Jim Shore besitter en fantastisk förmåga att fånga karaktärerna och de scener ur Disneyfilmer han avbildar. Kalle Anka är lika detaljerad som uttrycksfull, precis som Piff och Puff. Lika träffsäkert använder han även färger för att, som här, skapa en äng och natur precis som i Disneys tecknade filmer.

Kvalitet och känsla

För dig som älskar Kalle och hans ständiga tjatter med Piff och Puff, köp det här samlarobjektet. Du får inte bara en figurin i högsta kvalitet och handmålad av Jim Shore, du får dessutom en figurin där varje detalj andas Disneys underbara sagokänsla. Den är även en perfekt gåva till någon du känner som älskar Disney och alla deras härliga figurer.

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7448

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Andra köpte också

Liknande produkter

Den här produkten är tillbehör till