• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Piff och Puff med polkagriskäppar

Art nr: 7374
Handla denna produkt Disney samlarfigur Piff och Puff med polkagriskäppar
pris 799 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Piff och Puff med polkagriskäppar

De tokiga små ekorrarna Piff och Puff finns nu som ett samlarobjekt. Det här är en figurin som är handmålad av Jim Shore. I sann Piff och Puff-anda krånglar de givetvis till det när de ska springa åt varsitt håll. Polkagrisstängerna de håller i, fastnar så klart i varann med bågarna på stängerna, så att ingen av dem kommer vidare. Jim Shore har här fångat hur överraskade Piff och Puff är att de inte kommer vidare i deras ansiktsuttryck och även ögonen lyser av förvåning. När du köper den här får du verkligen deras personligheter i ett nötskal. Busiga, gulliga men ack så tokiga.

Men det är ju såklart helt så vi är vana vid att se Piff och Puff i Disneys filmer. Så snart Piff och Puff dyker upp och gör bus händer det klantiga, och lite tokiga saker. Piff är den smarta av dem och Puff den lite dummare. Tillsammans kompletterar de varandra perfekt när de hittar på allehanda tokigheter! Sedan att båda är supersöta och gulliga gör ju inte dem sämre på något sätt, snarare tvärt om!

Igenkännande, uttrycksfullt och toppkvalitet

Jim Shore har genom ett långvarigt samarbete med Disney skapat många figuriner. Alltid med känsla för färg och detaljer som vi alla känner igen. Även om Puff inte visar sina glesa tänder här känns han lätt igen på sin röda nos. Precis som Piff med sin svarta. Just den uttrycksfullhet och livlighet du får när du köper figuriner från Jim Shore är det som garanterar toppkvalitet. Så köp en till dig själv eller som present till någon som älskar Disney och då särskilt Piff och Puff.

 

Specifikation piff och Puff

Mått: Höjd 12 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7374

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter

Den här produkten är tillbehör till