• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Disney Jul - Farbror Joakim Pengabadar

Art nr: 7367
Handla denna produkt Disney samlarfigur Disney Jul - Farbror Joakim Pengabadar
pris 799 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Disney Jul - Farbror Joakim Pengabadar

Det finns ingenting som gör farbror Joakim så lycklig som när han får bada i sina pengar. Här i denna figurin dyker han glatt leende från en våg av gyllene pengar, med en och annan grön dollar sedel här och där. I sin sedvanliga röda rock med händerna redo tar han sats för att dyka. Inte ens sina små svarta glasögon har han tagit av sig. De sitter stadigt på näbben, för att kunna njuta av det skimrande guldet.

Den läckra designen på detta samlarobjekt från Jim Shore gör den till ett härligt prydnadsföremål. Passar perfekt på kanten på öppna spisen som dekoration, vare sig det är till jul eller året om. Joakim von Anka kanske är en butter och girig figur i vanliga fall, så passa på och njut när han lekfullt dyker så att fjädrarna fladdrar.

Unik figurin med sann Disneykänsla

Om du älskar Disney och alla underbara karaktärer i Ankeborg unna dig detta samlarobjekt när farbror Joakim badar i pengar. Den kommer pryda sin plats. Vill du göra någon du tycker om glad så ge bort den som gåva. Vem vet, farbror Joakims små guldpengar kanske slinker ur badet och sprider ännu mer glädje?

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7367

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Andra köpte också

Liknande produkter

Den här produkten är tillbehör till