• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Piff och Puff med ljussläckare

Art nr: 7381
Handla denna produkt Disney samlarfigur Piff och Puff med ljussläckare
pris 799 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Piff och Puff med ljussläckare

Nu har du möjlighet att köpa en härlig figur med de söta små ekorrarna Piff och Puff. De har smugit in till Kalle för att leka i julgranen. Men för Pluto går ingenting oförmärkt. Här har Jim Shore fångat ögonblicket när Puff står som frusen av rädsla med en låga på huvudet. Piff står handlingskraftigt med ljussläckaren i högsta hugg för att släcka lågan.

Det är som en bild tagen från filmen, lika levande och lika rolig. Det går nästan höra Pluto skälla för att uppmärksamma Kalle på de objudna gästerna. Alla vi vet ju också vilken kalabalik det blir när jakten i julgranen tar vid.

Fångar ögonblick med detaljer.

Jim Shore har ett långvarigt samarbete med Disney och är expert på att fånga ögonblick och karaktärer. Med fingertoppskänsla och öga för detaljer och färger skapar han vackra och levande figurer. Dessutom alltid med den humor och kärlek som Disney är kända för i sina filmer om de som bor i Ankeborg.

När du köper denna figur får du en unik skapelse. Dessutom med en typisk design och handmålning av Jim Shores. Du kan knappast hitta en bättre present eller julklapp till någon som älskar dessa livfulla och busiga ekorrar från Disney.

 

Specifikation Piff och Puff med ljussläckare

Höjd 21 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7381

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter

Den här produkten är tillbehör till