• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Disneys "a Christmas Carol"

Art nr: 7443
Handla denna produkt Disney samlarfigur Disneys "a Christmas Carol"
pris 1595 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Disneys A Christmas carol

Jim Shore har i detta samlarobjekt tagit sig an en julfavorit, "A Christmas Carol" av Charles Dickens. Han gestaltar perfekt ögonblicket när Scrooge redan träffat alla spöken som rasslat runt i huset. Här sitter han i en stol framför granen med tofflorna fortfarande på fötterna och med lilla halta Tiny Tim i knät. Långben som Jacob Marley, Scrooges döda partner, står leende och spöklikt grå vid granen med kedjor runt halsen. Den förgångna jularnas ande och kommande jularnas ande kikar nöjda in genom fönstret, givetvis i sällskap med Benjamin Syrsa.

Farbror Joakim passar som handen i handsken som enstöringen Ebenezer Scrooge där han bor i sitt dystra hus, ensam, girig och bitter. Även Musse som bokhållaren Bob Cratchit, Mimmi som hans fru och alla andra Disneyfigurer är underbara karaktärer i denna julsaga. Den julkänsla som Jim Shore skickligt målat fram går dessutom inte att ta miste på.

Unikt, levande och fantastiskt uttrycksfull

Köper du det här fantastiska samlarobjektet får du även en härlig juldekoration som kommer pryda sin plats. Uttrycksfullt skapad i en tredimensionell design med figurer både innanför och utanför fönstren ger den dessutom en unik och livfull känsla. Ge bort den som julklapp till en Disneyälskare eller unna dig själv denna figurin. Juligare kan det inte bli.

 

Specifikation A christmas carol

Mått:  Höjd ca 20 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7443

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter