• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Ankeborgare på hög

Art nr: 7446
Handla denna produkt Disney samlarfigur Ankeborgare på hög
pris 995 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Ankeborgare på hög

Inte ens ankeborgarna kan motstå att ta en härlig gruppbild när det är jul. Precis som de flesta vänner och familjer inte heller gör. Här får du ett härligt samlarobjekt målat av Jim Shore med hela gänget som ett torn i snön. Långben, Pluto och Kalle sitter brett leende längst ner med händerna i snön. Musse och Kajsa kikar glatt över axeln när Mimmi står högst upp och bakom de andra som pricken över i:et.

I varma sköna tröjor i rött och blått och med mjuka röda tomteluvor är de alla redo att njuta av vintervädret. För visst är det härligt med snö och att göra snögubbar och åka kälke med vänner och familj i väntan på tomten?

Julig känsla och design

Jim Shore har här skapat en handmålad figurin som både i design och färger ger en mysig julstämning. Med fingertoppskänsla lägger han även till folkloredetaljer som är typiska för hans samlarobjekt.

Unna dig den som present och köp den till dig själv, den kommer garanterat att höja julstämningen i ditt hem. Det här är dessutom en helt perfekt julklapp till den som skulle älska att fira jul med Musse, Kalle och de andra vännerna från Ankeborg.

 

Specifikation Ankeborgare på hög

Mått:  Höjd ca 15 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7446

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter