Disney samlarfigur
Snövit i Äpplet

7450
1495 kr/st
Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Disney Snövit

Sagan om Snövit och de sju små dvärgarna är en av Disneys mest klassiska filmer. Nu kan du köpa ett samlarobjekt handmålat av Jim Shore. Här får du Snövit, dvärgarna, elaka styvmodern och även häxa, alla inramade av det förgiftade äpplet i vacker folkloredesign. Snövit står leende i mitten i sin karakteristiska klänning med blått liv, vita puffärmar och solgul kjol. I förgrunden går dvärgarna glatt sjungandes på rad på väg till gruvan, med både lyktor och hackor i högsta hugg.

Jim Shore leker här med färgval för att få fram den rätta känslan. Snövit och dvärgarna är målade i ljusare färger, dessutom med blommor och blad runtomkring. I bakgrunden står däremot drottningen, den elaka styvmodern, i den mörka skogen, svartklädd och olycksbådande. Även häxan kikar fram bakom Snövit med ett elakt leende och äpplet i hand, redo att förgöra Snövit som nu vackrast i landet är. Till och med dvärgarnas lilla stuga med halm på taket skymtar fram.

Detaljerad design skapar känsla

I den här figurinen kommer verkligen Jim Shores förmåga att med detaljer skapa känslan från Disneyfilmen. Älskar du Snövit och de sju små dvärgarna så passa på och köp detta samlarobjekt. Den passar även perfekt som julklapp till en Disneyfantast.

 

Specifikation Snövit i Äpplet

Mått:  Höjd ca 20 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7450

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner