• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Vännerna klär julgranen

Art nr: 7382
Handla denna produkt Disney samlarfigur Vännerna klär julgranen
pris 1595 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Disneyfigurerna - vännerna klär julgranen

Glädjen står högt i tak när vännerna Musse, Mimmi, Kalle och Långben klär granen med Pluto rotandes bland klapparna. I en typisk Jim Shore anda gestaltas dessa härliga vänner från Disney i full färd att julpynta. Givetvis på sitt eget speciella sätt.

Långben balanserar lite vingligt Kalle i händerna, som i sin tur håller ett stadigt tag runt Musses ben han placerar stjärnan i toppen. Mimmi håller sig på säkert avstånd och hänger kulor i granen. Det kan inte bli mycket juligare i Ankeborg än det här. Till och med Kalle har ett leende på läpparna.

Levande och uttrycksfullt

Jim Shore är expert på att få sina figurer att fånga filmens känsla med sina detaljer, karaktärernas uttrycksfulla kroppsspråk och inte minst deras mimik. För hur lycklig ser inte Pluto ut när han sitter där och letar efter sitt paket?

Det är dock inte bara uttrycken utan färgerna Jim Shore väljer som skapar det klassiska som Disney står för. Långbens blå jeans och röda tröja, Kalles sjömanskostym och Musses röda hängselbyxor. De är precis så vi är vana att se dem. Så söker du den perfekt julklappen till någon som dessutom älskar Musse och hans vänner från Disney, passa på och köp denna livfulla figur.

 

Specifikation 

Höjd 21 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

OBS stjärnarn lyser svagt.

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7382

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter