• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Knatte, Fnatte & Tjatte sittande

Art nr: 7622
Handla denna produkt Disney samlarfigur Knatte, Fnatte & Tjatte sittande
pris 979 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Knatte, Fnatte & Tjatte sittande

Vilket härligt samlarobjekt vi har här med Ankeborgs absolut busigaste pojkar, Knatte, Fnatte och Tjatte. De klassiska trillingarna sitter avslappnat i gräset och ser ut att vilja berätta något kul för dig. Som vi är vana att se dem har de varsin färg på tröjorna - röd, blå och grön. På huvudet har de matchande kepsar. Tur de inte har samma färg på kläderna för då hade deras farbror Kalle Anka inte kunnat skilja dem åt.

Trillingbröderna, även kallade Knattarna, är kända för att spela sin farbror ett och annat spratt. Trots att de inte är överförtjusta i att gå i skolan är de smarta och kvicktänkta. Vi brukar också se dem som medlemmar i den internationella scoutkåren Gröngölingarna. För säkerhets skull har de alltid med sig kårens handbok Gröngölingsboken när de är på äventyr.

Trevliga prydnadsföremål av Jim Shore

Tittar du närmare på vår figur ser du hur omsorgsfullt handmålad den är. Allt från de vackra dekorationerna på pojkarnas tröjor till de livfulla näbbarna som snattrar i ett. Här har du chansen att beställa ditt eget samlarobjekt föreställande de tre pillemariska pojkarna. Överraska barn och barnbarn med en uppskattad figurin från Ankeborg. Tack vare att materialet är så beständigt kommer ni kunna njuta många år av vår figurin roliga i Disneys anda.

Höjd 17 cm 

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7622

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Liknande produkter