• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Knatte, Fnatte & Tjatte

Art nr: 7421
Handla denna produkt Disney samlarfigur Knatte, Fnatte & Tjatte
pris 979 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Knatte, Fnatte och Tjatte

De små busiga ankorna Knatte, Fnatte och Tjatte är alltid redo för att bege sig ut på nya äventyr. Det finns nämligen inget som stoppar den här trion från att upptäcka världen. Dessutom är de alltid lite smartare och lite klyftigare än deras tjatiga farbror Kalle. Med kikaren i högsta hugg gör de sig redo att utforska världen de så karaktäristiskt samlats runt.

Den här figurinen visar verkligen vad den här trion går för. Alltid redo som de gröngölingar de är, och givetvis med olika färger på både kepsar och tröjor. Det spelar inte heller någon roll om du inte vet vem av dem som är Knatte, Fnatte eller Tjatte. De här små ankbröderna, knattarna, gör ändå allting ihop.

Unikt retro och typiskt Disney

Jim Shore är inte bara specialist på att fånga både egenskaper och detaljer hos Disneys karaktärer. Han har även en härlig känsla för att föra dig tillbaka till Disneyfigurernas ursprung. Något som är tydligt i denna figurin där du får en härlig retrokänsla. Knatte, Fnatte och Tjatte utstrålar också den nyfikenhet och upptågskänsla vi är vana att se hos dem. Om du älskar Knatte, Fnatte och Tjatte och deras upptåg är den här figurinen verkligen ett måste.

 

Specifikation Knatte, Fnatte och Tjatte

Höjd 17 cm 

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7421

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Andra köpte också

Liknande produkter