Disney samlarfigur
Tingeling med julklapp

7414
699 kr/st
Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Tingeling med julklapp

Vi drömmer alla om en magisk jul, och med denna vackra samlarfiguren får du det. Tingeling har tagit sig ifrån Landet Ingenstans för att förgylla din och din familjs jul.

Denna vackra figur föreställer Tingeling, i sin klassiska gröna klänning som hon har i Disneyfilmen Peter Pan. Med sitt vackra blonda hår och glittrande vingar står hon elegant och pekar sin trollstav på ett stort rött paket hon precis spritt sitt glitter på.

På samma sätt som hon gör paketet glittrigt vill hon göra din jul lika glittrig och magisk. Jim Shore har verkligen lyckats framhäva Tingelings barnsliga, men samtidigt mogna och klipska personlighet.

Simpel, men ändå detaljrik och elegant design

Figuren är som vanligt detaljrik på klassiskt Jim Shore vis, medan färgerna samtidigt återspeglar en viss enkelhet. Julen ska vara magisk, glittrig och enkel och det förmedlas verkligen av Tingeling i detta mästerverk.

Det hade varit jätteenkelt att bara måla Tingelings klänning grön, men här har Jim verkligen tänkt på detaljerna. I klänningen har han lagt till nästan som ådror av ljusare nyans, vilket ökar känslan och för tankarna till gröna sommarlöv.

Du har med denna figurin hittat den perfekta julklappen till Tingelingälskaren, eller kanske till dig själv. Den är såpass vacker att den med fördel kan stå framme även när julen är över.

 

Specifikation Tingeling med julklapp

Höjd 15 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7414

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner