• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Skönheten och odjuret

Art nr: 7409
Handla denna produkt Disney samlarfigur Skönheten och odjuret
pris 1695 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Skönheten och Odjuret

Utifrån den klassiska Disneyfilmen Skönheten och odjuret har Jim Shore skapat en underbar miniatyr. Ett samlarobjekt som du nu har möjlighet att köpa och njuta av. Här har han gestaltat prinsen som odjuret och den vackra Belle dansandes på en stubbe. Givetvis i sällskap med kandelabern Lumière, tekannan Mrs Pott, tekoppen Chip, samt hushållets chef, klockan Clocksworth som glatt följer dansen.

Med sin sedvanliga träffsäkerhet har Jim Shore fångat karaktärerna på pricken. De förtrollande hushållsattiraljerna är precis lika verklighettrogna som i filmen, och förälskelsen strålar om Belle och odjuret.

Unikt, förtrollande och vackert designad miniatyr

Som med alla miniatyrer som Shore skapar är även denna unik, vacker och helt förtrollande. Med hans val av färger och även detaljer plockar han upp känslan som Disneys film ger sina tittare. Givetvis finns också rosen som är så avgörande om prinsens förtrollning ska brytas med i förgrunden. Säkert placerad under en glaskupa på den utsirade stubben för att den ska tappa sina blad, ett efter ett.

Miniatyren är minst lika förtrollande som filmen om skönheten och odjuret. Den är en perfekt present till någon som älskar denna Disneyfilm, eller även till dig själv. Missa därför inte detta tillfälle att köpa samlarminiatyren av Skönheten och odjuret, dessutom handmålad och designad av Jim Shore på hans karakteristiska sätt.

 

Specifikation Skönheten och Odjuret

Mått:  Höjd ca 19 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7409

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också